Selecteer een pagina

Ik ben Wendy Jansen

Ik woon samen met mijn lieve man en twee schatten van kinderen in Putten, een gezellig dorp op de Veluwe. In mijn vrije tijd ga ik fietsen of wandelen in het bos, vroeger reed ik nog wel eens paard, maar sinds ik tennis staat paardrijden even op een laag pitje… Ik hou van boeken lezen, dit zijn algauw boeken van meer dan 500 pagina’s, van die dikke pillen dus… Ik ga graag op vakantie met mijn gezin naar onze ideale vakantiebestemming Menorca. We zijn er al twee keer geweest en we hebben er nog steeds geen genoeg van.

Omdat ik in mijn huidige baan niet de mogelijkheid heb om mezelf te ontwikkelen, ben ik dit zelf gaan creëren. Zelfontwikkeling geeft mij een enorme boost en als zelfstandig ondernemer kan ik dat blijven doen. Ook is het fijn dat ik mijn talenten en vaardigheden in kan zetten, die in loondienst helaas onbenut blijven.

Met mijn gestructureerde aanpak en gedreven professionaliteit zorg ik ervoor dat mijn klanten enorm kunnen groeien met hun bedrijf en tegelijkertijd meer tijd over houden voor de dingen die zij echt leuk vinden om te doen.

Toegewijd aan jouw succes